Transzformációs projektek: A siker kulcsa, a bukás okai

Töltsd le a transzformációs projektek sikertényezőit és buktatóit feltáró, 2023 év végi kutatásunk eredményeiből készült tanulmányt.

Transzformációs projektek: A siker kulcsa, a bukás okai

A Vialto Consulting 2023 év végén felmérést végzett a hazai nagyvállalatok transzformációs projektjeinek megvalósulásáról, a sikertényezőkről és bukások okairól. Mivel a transzformációs projektek jelentős külső és belső erőforrásokat kötnek le a vállatokon, szervezeteken belül, fontosnak tartottuk, hogy elemezzük, mennyire sikeresek ezek a projektek, és mely tényezők járulnak hozzá a projektek sikerességéhez, vagy melyek akadályozzák azokat.

A kérdőívet az iparági és szervezeti funkcióik alapján relevánsnak gondolt több száz már meglevő kapcsolatunknak, ill. a kutatás céljából a LinkedIn-en megkeresett embernek küldtünk ki. A 115 kitöltő zöme ICT, illetve banki és pénzügyi szektorból érkezett. Magyarországi cégek azon projektjeinek gyakorlatát vizsgáltuk, amelyekre a válaszolók megfelelőnek érezték a „transzformációs” jelzőt, négy alapvető dimenzió mentén: az iparág specifikációja, a projektek átfutási ideje, a projektek mérete, valamint a projekt típusa.

Tudd meg, mik a transzformációs projektek sikerei és buktatói!

Nézd meg további tanulmányainkat

Agilitás útján: Hol tartanak a hazai szervezetek?
Olvasd el a 2024 áprilisában végzett kutatásunk eredményeit bemutató gyorsjelentést, mely a magyar vállalatok agilis érettségét vizsgálta.
Folyamatmenedzsment és folyamatbányászat Magyarországon
A hazai vállalkozások folyamatmenedzsment érettségével kapcsolatos felmérésünk eredményeit elolvashatod a letölthető tanulmányunkban.
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)