ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Itt megtekintheti adatkezelési tájékoztatónkat: Vialto Adatkezelési tajekoztató

HONLAPUNKRÓL

A honlap használata

A Vialto Consulting Kft. (továbbiakban: Vialto) az ezen a honlapon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználását engedélyezi. Az eredeti anyagokat vagy azok másolatait szerzői jog védi. A honlapon található anyagok nem módosíthatók, nem állíthatók elő újra, tiltott a nyilvános használatuk és közzétételük.

A honlapon található információk

A Vialto sem jótállást, sem garanciát nem vállal a honlapon közzétett anyagokra. Továbbá nem garantálja, hogy a jelen honlapon található anyagok tartalma pontos és teljes. A Vialto előzetes értesítés nélkül bármikor módosíthatja a jelen honlapon található anyagokat. A honlapon fellelhető anyagok esetenként elavultak lehetnek, a Vialto nem vállal kötelezettséget azok frissítésére.

Felhasználói közzétételek

A Felhasználó által a jelen honlapra küldött anyagok, információk vagy egyéb közlemények nem tekintendők sem titkosnak, sem a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt állónak. A Vialto ezen információkkal kapcsolatosan nem vállal kötelezettséget.

Hivatkozás más honlapra

A jelen webhelyről más honlapokra való csatlakozás lehetőségének célja kizárólag a Felhasználó kényelmét szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen honlapot el fogja hagyni. A Vialto nem felelős ezen honlapokért, vagy azok tartalmáért.

Erre a honlapra történő hivatkozások

Elhelyezhet más honlapokra olyan hivatkozásokat, amelyek erre a honlapra mutatnak. A Vialto honlapjára történő hivatkozáskor a következőket kell betartani:

  • Hivatkozás létrehozható, de a honlap tartalma nem másolható.
  • Nem sugallhatja, hogy a Vialto helyesli a honlapot vagy az ott bemutatott termékeket.
  • Nem mutathatja be valótlanul a Vialto-val való kapcsolatát.
  • Nem tehet közzé valótlan információt a Vialto termékeiről vagy szolgáltatásairól.
  • Nem használhatja a Vialto logót a Vialto engedélye nélkül.
  • Nem tartalmazhat ízléstelennek, sértőnek vagy vitatottnak értelmezhető tartalmat, és csak olyan tartalommal rendelkezhet, amely minden életkorcsoportnak megfelel.
  • A Vialto a honlapja segítségével mások által közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért felelősséget nem vállal. A szolgáltatás segítségével közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Vialto semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az oldalon a Felhasználó által elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt. A Szolgáltatás használatából eredő közvetlen, vagy közvetett bárminemű kárért a Vialto nem tehető felelőssé.

Általános tudnivalók

  • A Vialto jogosult jelen Feltételeket bármikor módosítani a „Jogi nyilatkozat” frissítésével.
  • A honlap használata a fenti feltételek elfogadását jelenti.
 
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)