GYORSJELENTÉS

Agilitás útján: Hol tartanak a hazai szervezetek?

Olvasd el a 2024 áprilisában végzett kutatásunk eredményeit bemutató gyorsjelentést. Azt vizsgáltuk, vajon mennyire érettek a hazai szervezetek agilitás terén.

Agilitás útján: Hol tartanak a hazai szervezetek?

2024 áprilisában kutatást tartottunk a hazai szervezetek agilis érettségével kapcsolatban. A felmérés során azt szerettük volna megtudni, hogy mennyire érettek a magyar vállalatok agilitás terén, és milyen mozgatórugói, valamint eredményei vannak az agilis működésnek. Kíváncsiak voltunk a kihívásokra és prioritásokra, illetve a további szervezetfejlesztési lehetőségekre az agilis megközelítésen túl.

A kérdőívet 128 fő töltötte ki kiegyensúlyozott összetételben (KKV-któl, multinacionális vállalatokon át a hazai nagyvállalatokig). A résztvevők egyrészt a korábbi Vialto Consulting és Educate.Business széles körű üzleti partnerei, másrészt a releváns szervezeti funkciójuk, szerepük kapcsán célzottan a LinkedIn-en megkeresettek közül kerültek ki. A kitöltők nem véletlenszerűen kerültek kiválasztásra, hanem az önértékelést az agilis gyakorlatok iránt az átlagosnál nagyobb érdeklődést mutató személyek töltötték ki.

Kíváncsi vagy agilis érettség témájú kutatásunk eredményeire?

Nézd meg további tanulmányainkat

Transzformációs projektek: A siker titka, a bukás okai
Töltsd le a transzformációs projektek sikertényezőit és buktatóit feltáró, 2023 év végi kutatásunk eredményeiből készült tanulmányt.
Folyamatmenedzsment és folyamatbányászat Magyarországon
A hazai vállalkozások folyamatmenedzsment érettségével kapcsolatos felmérésünk eredményeit elolvashatod a letölthető tanulmányunkban.
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)