Celonis alkalmazásokkal javítottunk a Borusan kintlévőséget kezelő folyamatain

Folyamatbányászat

Projekt összefoglaló

Ügyfél

Borusan CAT

Iparág

Földmunkagépek és építőipari berendezések forgalmazása

Vialto szerepe

Implementációs támogatás és folyamatelemzés

Projekt leírás

A Vialto a Borusan Process Mining csapatának támogatását vállalta fel, amely kiterjedt az új folyamatok, így a kintlévőségek kezelésének implementációjára. A projekt során a cél a szükséges Celonis alkalmazások létrehozása volt, hogy a kívánt eredményeket elérjék.

Projekt megoldás

Kihívás

Az ügyfelek fizetési szokásainak elemzése jelentős kihívást jelentett, különösen figyelembe véve a helyi sajátosságokat és az SAP egyedi fejlesztéseit.

Megvalósítás

Az implementációs fázis során egyedi alkalmazásokat hoztunk létre. Ezek az alkalmazások lehetővé tették az ügyfelek időben történő fizetésének, a kintlévőségeknek és a különböző fizetési feltételeknek az elemzését. Emellett a kapcsolattartók hatékonyságát is növeltük. További automatizációkat valósítottunk meg a teljes folyamat átláthatóságának és jelentéskészítési képességeinek javítása érdekében.

Eredmény

A projekt során proaktív módon képesek voltunk monitorozni a kintlévőségeket és a kapcsolattartók munkáját, amely jelentősen javította az ügyfélkapcsolatok hatékonyságát. Adatalapú, valós idejű ügyfélelemzéseket hoztunk létre, ami nem csak a határidők és fizetések teljesítményének mérését tette lehetővé, hanem az inflációból eredő veszteségek pontos számszerűsítését is. Ezzel párhuzamosan informatív emlékeztető értesítésekkel és rendszeres automatikus riportokkal láttuk el a céget, különös tekintettel a kritikus területekre, így a vezetőség mindig naprakész információval rendelkezhetett. Az elemzések során több automatizációs lehetőséget azonosítottunk, amelyeket a jövőbeni fejlesztések során lehet majd bevezetni. Mindezek mellett a könyvelési csapatok számára egy integrált és könnyen kezelhető alkalmazást terveztünk, melyen keresztül valós idejű adatokat kaphattak a kintlévőségekről, ügyfelekről, fizetési feltételekről és az előzményekről, amivel hatékonyabban tudták támogatni a döntéshozatalt.
Dolgozzunk együtt vállalata sikerén!

További esettanulmányok

Esettanulmány 2

Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat

Esettanulmány 4

Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat

Esettanulmány 1

Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)