Wrana_Krisztina_Vialto
WRANA KRISZTINA
Tanácsadó

Kiskoromban pénzügyminiszer szerettem volna lenni, de végül a legjobb döntést hoztam és tanácsadó lettem. Közgazdászként pénzügyi menedzser szakirányon végeztem. Évekig dolgoztam nemzetközi tanácsadó cégnél, de ültem ügyfél oldalon is. Az elmúlt 20 évben rendkívül sokrétű tapasztalatra tettem szert. Több iparágban vezettem informatikai rendszer bevezetési projektet, foglalkoztam üzleti folyamatok átszervezésével, illetve minőségbiztosítással, stratégiaalkotással.

Számomra a tanácsadásban a legizgalmasabb dolog és egyben a legfontosabb is az ügyfél működésének és céljának megértése, illetve ennek ismeretében – együttműködve vele -, mindig és mindenkor a valós problémájára megtalálni a legjobb megoldást.

Magánéletben egy kislány anyukája vagyok. Az érdeklődésem nagyon széleskörű, szabadidőmet próbálom a lehető legaktívabban eltölteni, új élményeket szerezni. Szeretek sportolni, legyen az tánc, futás vagy kerékpározás, de szívesen töltődőm színházi előadás, kiállítás vagy egy jó könnyűzenei koncert által.

Címek, társadalmi tevékenységek: Bejegyzett vezetési tanácsadó (CMC)

Szakterületek: Rendszerbevezetés, Információtechnológia, Projektmenedzsment, Vállalati működés és folyamatok (LEAN, BPMS), Stratégiai tervezés

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)