TÓTH ANDREA
Tanácsadó

A Pécsi Tudományegyetem és a Middlesex University közös angol nyelvű képzésén szereztem közgazdász diplomát. Majd a szakirányú ismereteimet tovább bővítettem a Tilburgi Egyetemen, ahol szervezetfejlesztés szakirányú diplomát szereztem.

Az egyetem után gyakornokoskodtam az Európai Bizottságnál, majd tanácsadóként találtam meg a hivatásom. A Deloitte, és a PwC-nél eltöltött évek után, a Vialto csapatának lettem tagja 2011-ben. Több, mint 11 éves tanácsadói tapasztalattal rendelkezem, és Szenior tanácsadóként támogatom partnereink munkáját.

Véleményem szerint tanácsadóként a legfontosabb, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és testre szabott, minőségi megoldásokat kínáljunk számukra, amikkel valóban sikerül választ adni a komplex kihívásaikra. Executive coachként igyekszem ügyfeleinket a nehezebb szituációkban is támogatni. Tapasztalataimat és képességeimet a Vialto életében is igyekszem kamatoztatni, hiszen a Vialto HR vezetője pozíciót is ellátom.

Szabadidőmet főként a családommal, illetve a művészetek iránti kíváncsiságom kielégítésével töltöm. Érdekel a színház, a festészet, az utazás valamint szívesen ismerkedem a különböző táncterápiás mozgásformákkal.

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)