NEMZETKÖZI PROJEKTEK VEZETÉSE

Számos sikeres projekt a bizonyítéka, hogy a Magyarországon szerzett projekt menedzsment és szervezetfejlesztési tapasztalataink hatékony felhasználásával képesek vagyunk az Európai Unióhoz frissen csatlakozott vagy épp csatlakozni kívánó közép-, dél- és kelet-európai országok különböző szervezeteinek jelentős szakmai támogatást nyújtani. A különböző gazdasági és társadalmi körülmények között felmerülő kérdésekre gyakran a meglévő módszertanok adaptálásával tudunk válaszolni. Ezen projektek sikeres, hatékony és egyben költséghatékony végrehajtását számottevő nemzetközi tapasztalattal rendelkező tanácsadóink részvétele biztosítja.

A hazai ügyfeleink számára biztosított, szerteágazó tanácsadói szolgáltatáskínálat mellett a Vialto nemzetközi projektmenedzsmentben is érdekelt. Tevékenységeink a projektek teljes életciklusát lefedik az ajánlatírás fázisától a nyomon követésig, a szakmai és módszertani támogatáson, partnerkapcsolatok kezelésén, projekt és pénzügyi menedzsmenten keresztül egészen a teljes körű háttértámogatásig.

A nemzetközi, főként EU-s finanszírozású projektjeink során szakértőink és stratégiai partnereink által nyújtott szolgáltatásaink a tanácsadás teljes spektrumát lefedik. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink kiterjedt és folyamatosan növekvő körében nagy és elismert hazai és nemzetközi szervezeteket is üdvözölhetünk, és minden erőnkkel azon fáradozunk, hogy valamennyi pályázati kiíráson a szükséges szaktudás legjavát felvonultatni képes konzorciumokat alakítsunk – és nyerjünk.

A projektmenedzsment tevékenységeket, mint az előrehaladás nyomon követése, a projekt kontrolling kialakítása és alkalmazása, a beszámolók és az adminisztratív háttér kialakítása és üzemeltetése, a kockázatok figyelése és kezelése, vagy éppen a projekt kommunikációs tervének kidolgozása és megvalósítása, mind tapasztalt tanácsadóink támogatják.

A Vialto kiemelt jelentőséget tulajdonít a projektek és a projekttermékek minőségbiztosításának és auditálásának a projekt során és azt követően is. A minőségbiztosítás célja a projektszerű működés, a problémák és a projekt célját veszélyeztető kockázatok azonosítása, a kockázatkezelés támogatása. Független szakértőként foglalkozunk nagyméretű és összetett projektek szakmai és projekt menedzsment jellegű minőségbiztosításával és auditjával is.

A fenti szolgáltatásokon túlmenően a Vialtonak jelentős tapasztalata és kimagasló eredményei vannak pályázati dokumentációk készítésében és kiértékelésében, (köz)beszerzési folyamatok lebonyolításában, valamint az ügyfélkapcsolati menedzsment területén.

A pályázatok, közbeszerzési eljárások és a fent említett területek mellett részt veszünk a NATO közvetlen beszállítóit civil IT szakértőkkel támogató szervezetek munkájában, melynek kapcsán a folyamatosan érkező igényeknek megfelelően az IT üzemeltetés több területén biztosítunk szakértőket. A szakértőink tevékenységüket Belgiumban, illetve Hollandiában a feladatnak otthont adó civil központok valamelyikében látják el.

A szervezeti változásokkal, fejlődéssel, tanulással járó, a megbízóval szoros együttműködésben végzett projektjeink során tudásunkat és szakmai tapasztalatainkat igyekszünk megosztani és átadni ügyfeleink vezetőinek és munkatársainak.

A földrajzi, társadalmi és gazdasági hasonlóságok alapján a Vialto célcsoportjába a Magyarországon szerzett know-how-ját a leghatékonyabban hasznosítani tudó területek – így az egykori Jugoszlávia utódállamai, Albánia, Románia, Bulgária és Törökország tartoznak. Ennek eredményeként, valamint meglévő tudásbázisunk alapján a donor finanszírozású és helyi projektek során elsősorban a következő területekre összpontosítunk:

  • Közigazgatás: EU-s finanszírozású projektekhez kapcsolódó nemzeti fejlesztési tervek és decentralizált megvalósítási rendszerek;
  • Oktatás: kiemelt figyelmet fordítva a felsőoktatásra és az EU-s struktúrával (főként a bolognai folyamattal) való harmonizációra;
  • Környezetvédelem: víz és szennyvíz, hulladékkezelés, valamint megújuló energia, energiaforrások;
  • Regionális fejlesztés és határ menti együttműködések;
  • Statisztikai, pénzügyi és gazdasági versenyképességhez kapcsolódó projektek;
  • Mezőgazdaság és vidékfejlesztés;
  • Munkaügyi és szociális kérdések;
  • Tömegközlekedés fejlesztése (különösen vasúti projektek)
Külföldi projektjeink

A küföldi projektekről részletesen információ ITT olvasható.

Projekt címe

Ország

Státusz

Időtartam

Finanszírozási forrás

Vidékfejlesztési tanulmány elkészítése

Bosznia-Hercegovina

Lezárt

Világbank

Szakértői támogatás a TETRA projekt 2. fázisának kivitelezéséhez

Macedónia
Lezárt

2010.07.-2013.01.

EU / IPA

Koncesszor kiválasztásának szakértői támogatása Szkopje város részére a városon belüli könnyűvasút hálózat (villamos) építéséhez és hasznosításához

Macedónia
Lezárt

2010.12. – 2012.08.

Helyi beszerzés

Üzleti információs (ERP) rendszer technikai specifikációjának elkészítése az AD ELEM részére

Macedónia

Lezárt

2009.08.-2012.02.

Helyi beszerzés

ERP rendszer beszerzésének tanácsadói támogatása

Macedónia

Lezárt

2009.10.-2010.05.

Világbank / IBRD

ISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítás megszerzésének támogatása a Munkaügyi és Szociális Minisztérium és kapcsolt szervezetei számára

Macedónia
Lezárt

2013.02.-2014.12.

Világbank / IBRD

Szakértői támogatás és adatgyűjtés a MARA (Mezőgazdasági és Vidékügyi Minisztérium) statisztikai tudásbázisának fejlesztése

Törökország

Lezárt

2011.01.-2012.09.

EU / IPA

További szolgáltatásainkat MEGNÉZHETED ITT!
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)