IMG_7916
NAGY BALÁZS
Tanácsadó

Tanulmányaimat az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán folytattam, mint gépészmérnök, azon belül is CAD CAM CNC szakirányos hallgató. Már az egyetemen jobban élveztem maga a gyártási és kapcsolódó folyamatokat, illetve azok támogatásához használt technológiákat és eszközöket és kerestem az efféle kihívásokat.

Szakmai pályafutásomat folyamatmérnökként kezdtem autóiparban. A legnagyobb kihívás, amiben fontos szerepet vállaltam egy új gyár nyitása és a régi költöztetése volt. Ennek kapcsán közel kerültem és jelentős tapasztalatokat szereztem a menedzsment folyamatok terén is, illetve napi szinten dolgoztam különböző hazai és nemzetközi tanácsadókkal.

A Vialto csapatához 2018 szeptemberében csatlakoztam. Tanácsadóként a kezdetektől kamatoztatni tudtam technológiák iránti érdeklődésemet és folyamatfejlesztéssel és optimalizálással kapcsolatos tapasztalataimat az első folyamatbányász projekt keretén belül. Azóta a Vialto vezető folyamatbányász szakembereként lehetőségem volt telekommunikáció, bank és állami szektorban tovább mélyíteni tapasztalataimat értékesítési, ügyfélszolgálati, beszerzési és IT szolgáltatás menedzsment folyamatok elemzésével és fejlesztésével.

Szabadidőmben a kutyatulajdonosokat a családi kutyázás rejtelmeibe vezetem be segédoktatóként. Emellett saját kutyám magas szintű tanításával foglalkozom.

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)