Celonis® folyamatbányászat a bank és pénzügyi szektorban

2021.12.02.

Ahhoz, hogy a XXI. század harmadik évtizedében a bankok és pénzügyi szolgáltatók eredményesen és sikeresen tudják felvenni a versenyt az egyre inkább kiélezett és egyre több innovatív szereplővel tarkított piaci versenyhelyzetben, már nem elég elfogadhatóan jó folyamatokat nyújtani az ügyfeleknek. A folyamatoknak tökéletesnek, vagy legalább közel tökéletesnek kell lenniük.

Az éles versenyhelyzet innovatív megoldásokhoz kell, hogy vezessen. A folyamatbányászat a folyamatok informatikai rendszerekben hagyott digitális lábnyomára építve képes teljes körű és valós idejű információt és elemzést adni a tényleges üzleti folyamatokról. Ez kellő alapot nyújt a folyamatproblémák kiküszöböléséhez és a folyamati tökéletesség eléréséhez.

A Celonis® folyamatbányász és végrehajtástámogató rendszere azonban túlmegy a folyamatok elemzésén is. A pontos folyamatok bemutatásán túl mesterséges intelligencia képességeire alapozva a problémafeltárás és megoldás részévé is tud válni, akár a folyamatokba való aktív beavatkozás eszközével is élve.

Hogy ez hogyan történik, és hogyan lehet kihasználni a Celonis® képességeit a mai banki és pénzintézeti környezetben, erről szólt a december 2-án megrendezett webináriumunk. Az októberben tartott eseményünk után ez alkalommal mélyebben is feltártuk a Celonis® képességeit és banki- pénzpiaci alkalmazási lehetőségeit.

Scroll to Top

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)