SZOBOSZLAI KÁROLY

Tanácsadó

Az ELTE Természettudományi Karán végeztem programozó matematikusként. Munkámban már az első utam egy multinacionális vállalathoz vitt, Európa egyik legnagyobb építőipari cégéhez, ahol egyfajta alapértésként rögtön magamba szívhattam a nemzetközi nagyvállalati működést és részt vehettem az akkori hazai állapotokat messze meghaladó informatikai rendszereik kiépítésében, fejlesztésében.

Új kihívásokat keresve kétség sem férhetett hozzá, hogy a folytatás is hasonló de már pénzügyi szektorban, a második hazai legnagyobb biztosítónál. Jelentős szerepeket vállaltam mind szakértőként mind vezetőként az informatikai folyamatok kialakításában, az üzleti folyamatok automatizálásában és digitális transzformációjában.

Majdnem 20 év vezetői tevékenységem mellett is mindig igyekeztem a technológiához közel maradni. Érdekelnek az IT újdonságai, hogyan lehet üzleti versenyelőnyre váltani. Munkáim során a számos komplex projektben való részvétel sokféle feladatkörben olyan gyakorlati tapasztalatot és gyakorlati megközelítést adott számomra, amely vezetői és műszaki feladatokban egyaránt értékes. Célom, hogy e technikai készség és vezetői tapasztalat ilyen típusú kombinációját hasznosíthassam tanácsadóként is.
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)