BOGDÁN ÁGNES
Tanácsadó

Kiskoromban szállodaigazgató, gyógytornász, színésznő szerettem volna lenni. Tanácsadóként az elmúlt 15 évben lehetőségem volt ügyfeleimet kísérni különböző kihívásaik megvalósításában, és ennek során változatos szerepeket tölthettem be. Voltam többek között HR stratégia kialakításában szakmai vezető; vállalatirányítási rendszer bevezetésében projekt folyamat minőségbiztosító; informatikai KKV-k innovációs és exportfejlesztési tanácsadási projektjeit összefogó programvezető; európai régiós üzleti transzformációs program keretében kockázat-menedzser; marketing terület ügyfélélmény fókuszú megújítását támogató tanácsadó; fogyatékos személyek ápoló – gondozó otthonok helyett kis létszámú, lakókörnyezetbe integrált lakhatását biztosító programban szervezetfejlesztő és mentor.

Élményem és megfigyelésem, hogy valamennyi fenti szerepben, beleértve a gyerekkorban vágyottakat is, alapvetően ugyanarra van szükség: valódi figyelemmel fordulni az ügyfélhez, megérteni, mire van szüksége, és abban értéket adni. Inspirációt és lelkesítést a stratégiaalkotáshoz. Struktúrát, modelleket, átfogó rálátást a koncepció tervezéshez. Figyelmet az aprólékos részletekre és korszerű eszköztárat, módszertant a megvalósításhoz. Új szempontokat, együttműködést, bátorítást a teljes út során. Vagyis, megfelelő tudással, képességekkel, lelkesedéssel, kitartással és alázattal betölteni azt a szerepet, amire épp szüksége van. Hogy aztán együtt örülhessünk a közös sikernek.

Gyerekkori álmaim ily módon naponta megvalósulnak. Szeretek még sokat mozogni a természetben, egyre otthonosabbá tenni a környezetem, finomakat és egészségeseket készíteni a családnak. És nagyokat nevetni.

 

Szakterületek:

  • Szervezetfejlesztés, Tanulás / Fejlődés
  • Projekt- és Program menedzsment
  • Minőségmenedzsment, Ügyfélélmény menedzsment
  • Stratégiaalkotás
  • Folyamatmenedzsment /BPR / Üzleti hatékonyság fejlesztés
  • Tréning: Projektmenedzsment és Interperszonális kommunikációs készségfejlesztés
  • Coaching – Pozitív Pszichológiai alapokon
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)