A folyamatbányászatról adtunk elő a Digital Transformation 2023 konferencián ​

A Vialto Consulting egyik ügyvezető igazgatója, Lengyel Csaba a Portfolio által szervezett Digital Transformation 2023 konferencián tartott előadást Budapesten “A folyamatbányászat szerepe a hatékonyságnövelésben és a digitális UX javításában” címmel. A téma, nagy érdeklődést keltve, a digitális folyamatok valós idejű, a folyamatbányász eszközök segítségével megvalósítható monitorozásának fontosságára hívta fel a figyelmet.

Az előadás rövid összefoglalója:

A vállalkozásoknak fel kell ismerniük a digitális csatornák növekvő szerepét ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani az ügyfelek elvárásaival, igényeivel. A felhasználók ma már zökkenőmentes online élményt, problémamegoldást várnak el a vállalkozásoktól, valamint hogy megértsék és előrelássák az ügyféligényeket.

Gyakori eset, hogy a digitális világ ügyfélszolgálati platformjain nem megoldott a személyes ügyintéző jelenléte a folyamatok kezelése során, mely jelentősen csökkenti az ügyfélélményt (másnéven customer experience vagy user experience=UX). Ilyen esetben szükség lenne a folyamatok valós idejű, end-to-end monitorozására, a szűk keresztmetszetek és a végrehajtási hiányosságok feltárása és kijavítása érdekében. Erre a leghatékonyabb megoldást a folyamatbányászat nyújthatja, mely minden iparág minden fontos folyamatára alkalmazható.

Lengyel Csaba az előadásában egy saját tapasztalatból merített esettanulmányon keresztül mutatta be, hogyan lehet folyamatbányász eszközök segítségével hatékonyabbá tenni az ügyfélkiszolgálási folyamatot, melyhez a következő lépések megtételét javasolja: az anomáliák és gyökérokok feltárása, valós idejű beavatkozás analitikák és komplex folyamati logikák alapján, előrejelzés az ügyfél viselkedésére vonatkozóan, automatizáltan beavatkozó rutinok, ügyfélfrusztráció előrejelzése machine learning segítségével, diszpécseri munka megkönnyítése.

Letöltöm a teljes prezentációt.

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)