Celonis® folyamatbányászattal a hatékonyabb telekommunikációs szolgáltatásokért

2022.03.22.

A 21. század harmadik évtizedében az üzleti sikeresség már nem egyszerűen az összehangolt technikai és tartalmi szolgáltatások tökéletességétől, vagy az innovatív termékfejlesztéstől, esetleg a megfelelő piaci stratégiák alkalmazásától függ.

Az ügyfél és üzlettámogatási, vagy technológiai folyamatoknak tökéletesnek, vagy legalább közel tökéletesnek kell lenniük.

A fokozódó versenyből adódó üzleti nyomás és a korlátozott költségnövelési lehetőségek innovatív megoldásokhoz kell, hogy vezessenek. A folyamatbányászat az üzleti, informatikai és hálózati folyamatok informatikai rendszerekben hagyott digitális lábnyomára építve képes teljeskörű és valós-idejű információt és elemzést adni a folyamatokról. Ez kellő alapot nyújt a folyamatproblémák kiküszöböléséhez és a folyamati tökéletesség eléréséhez.

A Celonis® – folyamatbányász és végrehajtástámogató rendszere azonban túlmegy a folyamatok elemzésén is. A pontos folyamatok bemutatásán túl mesterséges intelligencia képességeire alapozva a problémafeltárás és megoldás részévé is tud válni, – akár a folyamatokba való aktív beavatkozás eszközével is élve.

Webináriumunkon nem csak a Celonis® eszköz képességeit mutattuk be részletesen, de beszélgettünk eddigi jelentős nagyvállalati tapasztalatainkról is, ahol kritikus üzleti folyamatok és a hozzá kapcsolódó rendszerek átvilágításával segítettük a hatékonyabb üzleti támogatás kialakítását.

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)