A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

2022.11.15.

A Vialto Consulting 2022. szeptember és október során egy Magyarországon egyedülálló felmérést végzett a hazai szervezetek folyamatmenedzsment érettségéről és olyan fejlett technológiák és módszerek alkalmazásáról, mint a folyamatbányászat, vagy folyamat-automatizáció. A felmérés eredményei alapján 2022. november 15-én megszervezésre került ingyenes webináriumunkon:
  • bemutattuk a hazai vállalkozások folyamatmenedzsment érettségével kapcsolatos felmérésünk eredményeit,
  • beszéltünk a magyar nagyvállalatok legjobb gyakorlatáról,
  • egy konkrét folyamatbányász eszköz segítségével megmutattuk, hogy hogyan működhet a folyamatbányászat és folyamat-automatizáció konkrétan.
Webináriumunknak két része volt: Az első részben bemutattuk a 2022. szeptember – október során végzett, a hazai vállalkozások folyamatmenedzsment érettségével, automatizációs és folyamatbányászati tapasztalataival kapcsolatos felmérésünk eredményeit, valamint a legjobb értékeket elérő vállalkozások bemutatják legjobb gyakorlataikat is. A második részben konkrét példákon keresztül mutattuk be a Celonis® folyamatbányász eszköz képességeit, és beszélgetünk a folyamatbányászat felhasználási lehetőségeiről a hatékonyság növelésétől a folyamat-automatizációig.  Az alábbiakban letölthető a teljes tanulmány is: 
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)