Vadász_Anett_VialtoConsulting
SZAMMER ANETT
Tanácsadó
2023 tavaszán végeztem a holland Groningeni Egyetem Stratégiai innováció menedzsment mesterszakán. Az egy éves kint tartózkodásom során lehetőségem volt az ország megismerésére, kapcsolatok építésére, idegen nyelvek gyakorlására, valamint a haladóbb szintű biciklizés elsajátítására.

A tanácsadásban a változatosság és a folyamatos tanulás lehetősége ragadták meg az érdeklődésem, melyeket egyetemi esetoldó eseményeken és a szakmai gyakorlatom során tapasztaltam először.

A Vialto Consultinghoz 2022 augusztusában csatlakoztam gyakornokként, majd fél év után junior tanácsadói pozícióba kerültem. Belépésem óta több ügyfél támogatásában részt vehettem, többek között IT szolgáltatásmenedzsmentet, beszerzési – és core rendszerek cseréjét érintő projekteken dolgoztam a banki és állami szektorokban. Ezek mellett a cég marketing tevékenységét támogatom, mellyel célunk az aktualitások, szakmai sikereink és a csapatunkat érintő események megosztása, a Vialto értékeinek terjesztésén felül.

Szabadidőm nagy részét a sportolás teszi ki, általános iskolás korom óta a kosárlabdázás áll a középpontban. Ezen kívül szeretek utazni és a családdal, barátokkal közös programokat szervezni.
Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)