Legújabb ígéretes együttműködési megállapodásunk alapján a Celonis egyedüli magyarországi partnereként hozzáférést biztosítunk a leghatékonyabb folyamatbányászati eszközhöz.

Celonis az üzleti transzformációs szoftver megoldások piacvezetőjeként egy innovatív, intelligens üzleti felhő megoldással segíti a vállalatokat, hogy gyorsan átlássák és fejleszteni tudják üzleti működésüket. A Celonis folyamatbányászati szoftvere olyan nagy szervezetek hatékony üzleti transzformációját, nagymértékű költségcsökkentését és ügyfélélmény fejlesztését támogatta világszerte, mint a Siemens, a GM, a 3M, az Airbus és a Vodafone.

Szolgáltatási portfóliónkat a folyamatbányászattal kiegészítve, készen állunk átfogó fejlesztési programok megvalósítására, melyek ügyfeleink stratégiai céljainak irányába mutatnak, és adat alapú helyzetfelmérésre alapulnak. A tervezett átalakítások kiterjedhetnek a termékportfólióra, a folyamatokra, szervezetre és a támogató rendszerekre egyaránt, és ezek sikeres megvalósítását hatékony humán változáskezelés alkalmazásával támogatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Webináriumok - Ügyfél események

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Kérjük adja meg nevét és céges e-mail címét!
Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webináriumhoz szükséges megtekintési linket.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliatkozás
Hozzájárulás(Kötelező)