LÁZÁR ÁBEL

Tanácsadó

 • A kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem menedzsment szakának elvégzése után, 2018-ban csatlakoztam a Vialto Consulting csapatához junior tanácsadóként. Már a pályafutásom elején lehetőségem adódott kipróbálni magam a pénzügyi szektorban és az államigazgatásban, ami meghatározó szerepet játszott első tanácsadói munkáimban és számos kihívást biztosított számomra adatelemzői, üzleti elemzői, tesztmenedzseri és projektvezetői szerepekben.
 • Az évek során több olyan projekt célkeresztjébe kerültem, ahol feladataim közé tartozott a vállalatok folyamatainak fejlesztése, működéshatékonyságának javítása, az ügyfélelégedettség növelése és az informatikai rendszerek bevezetésének ügyfél oldali menedzselése.

  Mivel mindig is érdekeltek a digitalizáció nyújtotta új lehetőségek, ezért 2020-ban úgy döntöttem, hogy belevágok az informatikai rendszerekben képződő digitális lábnyomok elemzésébe, amely motivációt adott olyan kérdések megválaszolására, mint például “Hogyan
  takarítsunk meg 30.000 munkaórát egy év alatt és tegyünk boldoggá 9.000 ügyfelet egyszerre egy kis folyamatbányászattal?
  “.

  Tanácsadóként hiszek abban, hogy ügyfeleinkkel szorosan együtt dolgozva jobbá tehetjük a vállalatok és végfelhasználóik hétköznapjait, azáltal, hogy egy olyan értékalapú szolgáltatást nyújtunk számukra, ami valós ügyfélproblémákra ad választ.

 •  

Webináriumok - Ügyfél események

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Kérjük adja meg nevét és céges e-mail címét!
Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webináriumhoz szükséges megtekintési linket.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliatkozás
Hozzájárulás(Kötelező)