[Webinárium] Celonis folyamatbányászattal a hatékonyabb telekommunikációs szolgáltatásokért

Ingyenes webinárium március 22-én!
Érdekel, hogy hogyan tehetőek hatékonyabbá a telekommunikációs szolgáltatások folyamatbányászat segítségével?  Akkor várunk szeretettel a Vialto Consulting ingyenes webináriumán , ahol tanácsadóink egy telekommunikációs ügyfélfolyamat mentén megmutatják, hogy mire képes a process mining technológia.

Miről lesz szó a webináriumon?

  • Elégedettek vagytok az ügyfélelégedettségi mutatókkal?
  • Pontosan látjátok, hogy mire megy el az ügyfélszolgálati erőforrások nagy része és hol veszítik esetleg el ügyfeleik bizalmát?
  • Mennyire gondoljátok, hogy az ügyfélfelvételi, customer onboarding folyamataitok versenyképesen képesek segíteni piaci céljaitok elérésében?
  • Hány körben, milyen átfutásokkal, feladatátadásokkal és manualitásokkal juttok el végül egy-egy ügyfélprobléma, vagy bejelentés megoldásához?
  • Kihasználjátok a folyamatok automatizálásának minden lehetőségét?
  • Ha a fentiek közül minden rendben is van, – hogyan lehetne úgy javítani üzleti, technológiai és ügyféltámogatási folyamatokat, valamint az ezeket kiszolgáló OSS és BSS rendszereket, hogy az ne vezessen az üzemeltetési és humán költségeik jelentős növekedéséhez?

A 21. század harmadik évtizedében az üzleti sikeresség már nem egyszerűen az összehangolt technikai és tartalmi szolgáltatások tökéletességétől, vagy az innovatív termékfejlesztéstől, esetleg a megfelelő piaci stratégiák alkalmazásától függ.

Az ügyfél és üzlettámogatási, vagy technológiai folyamatoknak tökéletesnek, vagy legalább közel tökéletesnek kell lenniük.

A fokozódó versenyből adódó üzleti nyomás és a korlátozott költségnövelési lehetőségek innovatív megoldásokhoz kell, hogy vezessenek. A folyamatbányászat az üzleti, informatikai és hálózati folyamatok informatikai rendszerekben hagyott digitális lábnyomára építve képes teljeskörű és valós-idejű információt és elemzést adni a folyamatokról. Ez kellő alapot nyújt a folyamatproblémák kiküszöböléséhez és a folyamati tökéletesség eléréséhez.

A Celonis® – folyamatbányász és végrehajtástámogató rendszere azonban túlmegy a folyamatok elemzésén is.

A pontos folyamatok bemutatásán túl mesterséges intelligencia képességeire alapozva a problémafeltárás és megoldás részévé is tud válni, – akár a folyamatokba való aktív beavatkozás eszközével is élve.

Webináriumunkon nemcsak a Celonis® eszköz képességeit mutatjuk be részletesen, de beszélgetünk eddigi jelentős nagyvállalati tapasztalatainkról is, ahol kritikus üzleti folyamatok és a hozzá kapcsolódó rendszerek átvilágításával segítettük a hatékonyabb üzleti támogatás kialakítását.

Hogyan csatlakozhatok?

Időpont: 2022 március 22. 11.00-12.00

Helyszín: Online Konferencia a Zoom felületen

A webináriumi részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, csupán előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció után e-mailben automatikusan megérkezik a csatlakozáshoz szükséges link. 

VárunkVialto Consulting LinkedIn oldalán, ahol további részleteket is megosztunk a webinárium kapcsán!

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)