Vialto Consulting a Celonis Gold Partnere lett

Örömmel jelentjük be, hogy a Vialto Consulting elnyerte a Celonis Gold Partner státuszát. A Celonis a világ vezető folyamatbányászati szoftverszolgáltatója. Ez a partnerség bizonyítja a Celonis megoldások bevezetésében szerzett szakértelmünket, valamint elkötelezettségünket az ügyfeleinknek nyújtott kivételes szolgáltatások és megoldások iránt.
Gold Partnerként hozzáférhetünk a Celonis exkluzív erőforrásaihoz, képzéseihez és támogatásához, így ügyfeleinknek még innovatívabb megoldásokat nyújthatunk üzleti folyamataik fejlesztésének és menedzselésének területén. Szakértői csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a Celonis technológiai lehetőségeinek kiaknázásában a szervezetek folyamatainak optimalizálásához, adatvezérelt döntések meghozatalához, a folyamatok automatizálásához és a robotizálásához.

Nagy örömünkre szolgál, hogy elnyertük a Celonis Gold Partneri szintet, és örömmel várjuk, hogy együttműködésükkel segítsük ügyfeleinket abban, hogy élvonalbeli folyamatbányászati technológiával alakítsák át üzleti tevékenységüket.

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)