Szakmai reggeli – Agilis érettséget vizsgáló kutatásunk eredményei

2024 áprilisában kutatást tartottunk hazai szervezetek agilis érettségével kapcsolatban. A felmérés eredményeit egy nagy sikerű, teltházas szakmai reggeli keretein belül mutattuk be a Graphisoft Parkban június 5-én.

Az eredmények bemutatását követően azok közös feldolgozására is szántunk időt, ahol kötetlenebb módon, kisebb csoportokban beszélgethettek a témáról a résztvevők és szakmabeliek. Hálásak vagyunk a tapasztalatok, gondolataitok és ötleteitek megosztásáért. Mindenki hozzájárult ahhoz, hogy egy igazán értékes és hasznos esemény kerekedjen a szakmai reggeliből!

Külön köszönet illeti előadóinkat, Pingitzer Andreát, Lengyel Csabát és Garics Tamást a magas színvonalú szakmai előadásért; kollégáinkat mind a Vialto Consulting, mind az Educate.Business részéről, akik vezették a kiscsoportos ötleteléseket; valamint a szervezésben résztvevő kollégáinkat, akik gondoskodtak a szakmai reggeli gördülékeny lebonyolításáról és a finom reggeliről.

Az ilyen események ösztönöznek minket arra, hogy továbbra is együttműködjünk, fejlődjünk és új utakat találjunk az agilis módszerek alkalmazásában.
Várunk minden érdeklődőt a Vialto Consulting és az Educate.Business ingyenes szakmai reggelijére, ahol a hazai szervezetek agilis érettségét vizsgáló kutatásunk eredményeit mutatjuk be egy finom kávé és némi harapnivaló kíséretében. Az eredmények bemutatását követően azok közös feldolgozására is szánunk időt, ahol kötetlenebb módon is beszélgethetsz a témáról kollégáinkkal, szakmabeliekkel és a többi résztvevővel. Az agilitás egy üzleti szupererő, amely nem csupán az alkalmazkodásról szól, hanem előrelátásról és proaktív cselekvésről is, hogy irányíthassuk a változásokat, ne pedig csak reagáljunk rájuk. Várunk Téged is személyes megjelenésű szakmai reggelinkre!
A szakmai reggeli időpontja: 2024. június 5. 9.00-11.00 (regisztráció és reggeli: 8.00-9.00).
Találkozzunk június 5-én a Graphisoft Parkban!

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)