Legújabb ígéretes együttműködési megállapodásunk alapján a Celonis egyedüli magyarországi partnereként hozzáférést biztosítunk a leghatékonyabb folyamatbányászati eszközhöz.

Celonis az üzleti transzformációs szoftver megoldások piacvezetőjeként egy innovatív, intelligens üzleti felhő megoldással segíti a vállalatokat, hogy gyorsan átlássák és fejleszteni tudják üzleti működésüket. A Celonis folyamatbányászati szoftvere olyan nagy szervezetek hatékony üzleti transzformációját, nagymértékű költségcsökkentését és ügyfélélmény fejlesztését támogatta világszerte, mint a Siemens, a GM, a 3M, az Airbus és a Vodafone.

Szolgáltatási portfóliónkat a folyamatbányászattal kiegészítve, készen állunk átfogó fejlesztési programok megvalósítására, melyek ügyfeleink stratégiai céljainak irányába mutatnak, és adat alapú helyzetfelmérésre alapulnak. A tervezett átalakítások kiterjedhetnek a termékportfólióra, a folyamatokra, szervezetre és a támogató rendszerekre egyaránt, és ezek sikeres megvalósítását hatékony humán változáskezelés alkalmazásával támogatjuk.

Kategóriák

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)