Megjelent a Gartner 2023-as folyamatbányász Magic Quadrant-ja. 

A folyamatbányászat élenjárója a Celonis

Örömmel hívjuk fel barátaink és partnereink figyelmét arra, hogy a Celonis® a legjobb helyezést kapta a Gartner® folyamatbányász eszközökkel kapcsolatosan először elkészített Magic Quadrant™ értékelésében.

A Gartner® a Celonis® felhasználóbarát, integrált folyamatbányászati, feladatbányászati és automatizálási képességei alapján adta a legjobb értékelést mind a vízió teljessége, mind a megvalósítási képesség tekintetében. A Gartner® már számos korábbi Process Mining piaci útmutatóiban is elismerte a Celonis® képességeit, de a jól ismert Magic Quadrant a folyamatbányász eszközökre most készült el első alkalommal. A folyamatbányász eszközökkel kapcsolatban a legjobbkor.

„A jelen gazdasági helyzetben a világ minden szervezete a pénzeszközök gyors kezelését célozza meg. A folyamatbányászat éppen ebben segíthet. Azon vállalatok, melyek ezt a technológiát használják, gyorsan megtalálhatják és megragadhatják a folyamataikban rejlő kritikus értéket, javítva alapvető üzleti funkcióik teljesítményét.”

– Celonis

Vialto a Celonis Gold partnere

A Vialto Consulting 2018 óta a Celonis® partnere és büszkén mondhatjuk, hogy Magyarországon nekünk volt a legtöbb sikeres folyamatbányászati elemző és implementációs projektünk. A Celonis® élenjáró technológiájával számos hazai és egyre több külföldi ügyfelünknél sikerült jelentős előrelépést elérni a folyamatok átláthatósága és hatékonysága területén. Ennek eredményeként 2023-ban a magyar tanácsadócégek közül egyedüliként a Celonis® Gold partnerévé is váltunk!

Gratulálunk Celonis!

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)