Folyamatbányászat, avagy az üzleti elemzés automatizálása

Legfrissebb megjelenésünk az IT Business online felületén

Mára olyan szintre jutott a folyamatok digitalizálása, hogy az egyes műveletek IT-rendszerekkel való támogatása kiterjed minden tevékenységre. A folyamatok digitális lábnyomokat hagynak minden lépésben, melyek a megfelelő technikai eszközök segítségével kinyerhetők a folyamattámogató rendszerekből.

A folyamaton végigfutó ügyek azonosítóinak és az egyes lépések időbélyegeinek segítségével összefűzhető minden ügy teljes lefutása, ezzel a teljes működés transzparenssé válik. Erre építve a folyamatbányász eszközök vizuálisan megjelenítik a jelenlegi működést, és teljes körű BI-elemzési lehetőségeket kínálnak ennek digitális lenyomatán. A folyamatbányász eszközök automatizálják az üzleti elemzés jelenlegi működés-felmérési fázisát, így gyorsabban és kevesebb erőforrás-ráfordítással jutnak el a jelenlegi állapot felméréséhez.

A Vialto Consulting az üzleti transzformációs szoftvermegoldások piacán vezető Celonis magyarországi partnereként biztosít hozzáférést a leghatékonyabb folyamatbányászati eszközökhöz. Intelligens üzleti felhőmegoldással segíti a vállalatokat, hogy gyorsan átlássák és fejleszteni tudják üzleti működésüket. A Vialto folyamatbányászai a Celonis rendszer segítségével képesek többek között: a folyamat minden esetének, minden lefutással együtt való megjelenítésére; kvantitatív eredményeket tartalmazó analízisek elkészítésére; következtetések levonására a folyamat működésére, gyengeségeire és a fejlesztési területekre vonatkozóan. Így növelhető a hatékonyság, az ügyfélélmény, valamint a digitalizáció és az automatizáció szintje. Nagyvállalati környezetben folyamatonként akár több száz milliós fejlesztési potenciál is beazonosítható.

Kategóriák

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)