Élmezőnyben a Celonis a Forbes Cloud 100 listáján

A teljes cikk itt érhető el.

A Celonis, a folyamatbányászat globális vezető vállalata, a 17. helyet szerezte meg a Forbes 2023 Cloud 100 listáján, amely a világ 100 legjobb privát felhőszolgáltató vállalatát rangsorolja. Ez az ötödik egymást követő év, hogy a Celonis elnyerte az elismerést kivételes piacvezető szerepéért, értékeléséért, működési mutatóiért, valamint az emberek és a kultúra iránti elkötelezettségéért, illetve a harmadik év, hogy a top 20-ban teljesített.

A Celonis megoldásait több mint 1500 vállalat alkalmazza, és több mint 10 milliárd dollár értéket teremtett ügyfelei számára. Olyan neves elemző cégek, mint a Gartner, az IDC, a HFS és az Everest Group a Celonist a vezető folyamatbányászati vállalatként azonosították. Olyan neves vállalatok, mint az Autodesk, Cisco, Dell Technologies, DuPont, GE HealthCare, HP, VMWare, Lufthansa, Johnson & Johnson, Mars, Uber és Wells Fargo alkalmazzák a Celonist az üzleti teljesítmény fokozása, a jelentős költségmegtakarítások felszabadítása és a szénlábnyom csökkentése érdekében.

Alex Rinke, a Celonis társ-vezérigazgatója és társalapítója hangsúlyozta, hogy az úttörő folyamatbányászati technológiájuk iránt egyre nagyobb a kereslet, ami azt jelzi, hogy a vezérigazgatóknak sürgősen maximalizálniuk kell az értéket és a pénzeszközeik hatékonyságát működésük minden aspektusából. A Gartner becslése szerint 2025-re a szervezetek több mint 80%-a integrálja majd a folyamatbányászatot az üzleti teljesítmény fokozása és a fenntartható értékteremtés elősegítése érdekében. Ennek az igénynek a kielégítése céljából a Celonis folyamatosan fejleszti platformját olyan innovációkkal, mint az objektumközpontú folyamatbányászat és a mesterséges intelligencia alapú folyamatintelligencia, hogy gyors és tartós értéket biztosítson az ügyfelek számára. Átfogó megközelítésével a Celonis lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy különböző iparágak átfogóan megfigyeljék, megértsék és optimalizálják folyamataikat, és végső soron adatvezérelt betekintést nyújtson a működésükbe.

Vialto a Celonis Gold partnere

A Vialto Consulting 2018 óta a Celonis® partnere és büszkén mondhatjuk, hogy Magyarországon nekünk volt a legtöbb sikeres folyamatbányászati elemző és implementációs projektünk. A Celonis® élenjáró technológiájával számos hazai és egyre több külföldi ügyfelünknél sikerült jelentős előrelépést elérni a folyamatok átláthatósága és hatékonysága területén. Ennek eredményeként 2023-ban a magyar tanácsadócégek közül egyedüliként a Celonis® Gold partnerévé is váltunk!

Tudj meg többet a folyamatbányászatról!

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)