Celonis® folyamatbányászattal az infláció ellen

A teljes webináriumot megtalálod WEBINÁRIUMAINK között.
Az infláció és a kintlévőségek hatékony kezelése komoly kihívást jelent a vállalkozások számára, hazánkban rég nem látott mértéket öltött, 2022 októberében már meghaladta a 21%-ot. Az infláció csökkentheti a nyereséget és megnehezítheti a hosszú távú tervezést, míg magas inflációjú gazdasági környezetben a vevőkkel szembeni követelések időben történő érvényesítése kritikus fontosságú a vállalat pénzügyi teljesítménye szempontjából. Ezért az alábbi kérdések nagy hangsúlyt kapnak:
  • Mekkora az átlagos követelés állományunk és hogyan tudnánk ezt csökkenteni?
  • Hogyan kerülhetnénk el az infláció okozta veszteségeket a követelések hamarabb történő érvényesítésével?
  • Mely ügyfeleinknél és mekkora követelés állományunk van, előre tudjuk-e jelezni, időben rendezik-e tartozásukat?
  • Hogyan osztályozzuk vevőinket fizetési szokásaik szerint és ennek megfelelő fizetési feltételekre szerződünk-e velük?
A Celonis EMS egy olyan hatékony folyamatbányászati eszköz, amely segíthet a vállalatoknak azonosítani a folyamataikban rejlő hatékonysági hiányosságokat és szűk keresztmetszeteket, lehetővé téve számukra, hogy adatokból kinyert tényeken alapuló folyamatfejlesztéseket hajtsanak végre. Lehetőséget nyújt ezen felül az operatív működés folyamatos monitorozására valós idejű dashboardok, beépített automatizációs rutinok és mesterséges intelligencia algoritmusok segítségével. Ezekre a képességekre alapozva segít az infláció hatásainak leküzdésében és a vevői számlák hatékony kezelésében, azaz abban, hogy a szervezet a fent felsorolt négy kulcskérdésre hatékony választ tudjon adni.
A webinárium során szakértőink részletesen bemutatták a Celonis EMS folyamatbányászati eszközt és annak működését. Elmagyaráztuk, hogy a technológia hogyan használható az összetett üzleti folyamatok elemzésére és megértésére, a rejtett hatékonysági hiányosságok és ezek gyökérokainak feltárására.
Az eszköz előnyeinek taglalása mellett valós példákat is megosztottunk arról, hogy egyes vállalatok hogyan használták a technológiát az infláció elleni küzdelemre és a vevői számlák hatékony kezelésére. Szakértőink a különböző iparágakban működő ügyfelek széles körével való együttműködés során szerzett tapasztalataik alapján nyújtottak betekintést és mutatták be a legjobb gyakorlatokat.

Ha érdekel, hogy mire képes még a folyamatbányász technológia, nézd meg a többi webináriumunkat is.

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)