Celonis® folyamatbányászattal a hatékonyabb informatikai szervezetekért

 

- ingyenes webinárium-

Érdekel, hogy hogyan tudnak az informatikai szervezetek hatékonyabban működni a folyamatbányászat segítségével? Akkor csatlakozz a Vialto Consulting idei év első webinárumához, ahol tanácsadóink az elméleti alapok után a egy ITSM folyamat mentén a gyakorlatban is megmutatják, hogy mire képes a process mining technológia!

Miről lesz szó a webináriumon?

    • Elégedettek az üzleti felhasználók a belső informatikai szolgáltatásokkal?
    • Hány körben, milyen átfutásokkal, feladatátadásokkal és manualitásokkal jutunk el végül egy-egy beérkezett kérés, probléma, vagy változás megoldásához?
    • Pontosan látjuk, hogy mire megy el az üzemeltetés-támogató erőforrásaink nagy része és hol veszítjük esetleg el üzleti felhasználóink bizalmát?
    • Kihasználtuk a folyamatok automatizálásának minden lehetőségét?
    • Még ha a fentiek közül minden rendben is van, hogyan lehetne úgy segíteni az IT szervezetünket és folyamatait, valamint támogató ITSM rendszereit, hogy az ne vezessen az üzemeltetési költségeink jelentős növekedéséhez?

A 21. század harmadik évtizedében az informatikai támogatás már nem egyszerűen a megfelelő szakértői támogatás meglététől, vagy a
tökéletesen kiválasztott IT Szolgáltatástámogatási (ITSM) rendszer meglététől függ – az IT üzemeltetési folyamatoknak tökéletesnek, vagy legalább közel tökéletesnek kell lenniük.

A fokozódó üzleti nyomás és a korlátozott költségnövelési lehetőségek innovatív megoldásokhoz kell, hogy vezessenek. A folyamatbányászat a folyamatok informatikai (ITSM és kapcsolódó) rendszerekben hagyott digitális lábnyomára építve képes teljeskörű és valós-idejű információt és elemzést adni a tényleges IT üzemeltetési folyamatokról. Ez kellő alapot nyújt a folyamatproblémák kiküszöböléséhez és a folyamati tökéletesség eléréséhez.  

A Celonis® folyamatbányász és végrehajtástámogató rendszere azonban túlmegy a folyamatok elemzésén is. A pontos folyamatok bemutatásán túl mesterséges intelligencia képességeire alapozva a problémafeltárás és megoldás részévé is tud válni, – akár a folyamatokba való aktív beavatkozás eszközével is élve.

Webináriumunkon nemcsak a Celonis® eszköz képességeit mutatjuk be részletesen, de beszélgetünk eddigi jelentős nagyvállalati tapasztalatainkról is, ahol az ITSM és a hozzá kapcsolódó rendszerek és folyamatok átvilágításával segítettük a hatékonyabb IT támogatás kialakítását.

Hogyan csatlakozhatok?

Időpont: 2022 február 8. 11.00-12.00

Helyszín: Online Konferencia a Zoom felületen

A webináriumoni részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, csupán előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció után e-mailben automatikusan megérkezik a csatlakozáshoz szükséges link. 

Várunk a Vialto Consulting LinkedIn oldalán, ahol további részletekkel is érkezünk a webinárium kapcsán! 

Kategóriák

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)