[Webinárium összefoglaló] Celonis folyamatbányászattal a hatékonyabb biztosítási szolgáltatásokért

Érdekel, hogy hogyan tehetőek hatékonyabbá a biztosítási szolgáltatások folyamatbányászat segítségével?  Akkor nézd meg a Vialto Consulting ingyenes webináriumát, ahol tanácsadóink biztosítási folyamatok mentén megmutatták, hogy mire képes a folyamatbányász technológia.

A teljes webináriumot megtalálod webináriumjaink között.

Miről szólt a webinárium?
  • Hány körben, milyen átfutásokkal, feladatátadásokkal és manualitásokkal juttok el végül egy-egy kárbejelentési ügy végéig?
  • Pontosan nyomon tudjátok követni az ügynöki tevékenységeket is beleértve, hogy milyen hatékonysággal és ráfordításokkal szerzitek ügyfeleiteket és növelitek azok értékét?
  • Mindig tudjátok tartani a vállalt szolgáltatási szintet?
  • Ti elégedettek vagytok az ügyfélelégedettségi mutatóitokkal?
  • Pontosan látjátok, hogy mire megy el emberi erőforrásaitok nagy része és hol veszítitek esetleg el ügyfeleitek bizalmát?
  • Kihasználjátok a folyamatok automatizálásának minden lehetőségét?
  • Pontosan tudjátok melyik alkalmazás mit csinál egy üzleti folyamatban?
  • Az esetleg előzetesen már robotizált folyamatok vajon valóban segítik a folyamat lefutást, vagy csak a következő kézi lépés backlogját duzzasztják?
  • Ha minden rendben is van, – hogyan lehetne úgy javítani üzleti folyamataitokat, valamint az ezeket kiszolgáló rendszereket és azok integrációját, hogy az ne vezessen az üzemeltetési és humán költségeitek jelentős növekedéséhez?

A 21. század harmadik évtizedében az üzleti sikeresség már nem egyszerűen az összehangolt technikai és tartalmi szolgáltatások tökéletességétől, vagy az innovatív termékfejlesztéstől, esetleg a megfelelő piaci stratégiák alkalmazásától függ.A biztosítási szolgáltatások esetében az üzletszerzési, igénybejelentési, kárrendezési folyamatoknak gyorsnak, hatékonynak, átláthatónak és olcsónak azaz tökéletesnek, vagy legalább közel tökéletesnek kell lenniük.

A fokozódó versenyből adódó üzleti nyomás és a korlátozott költségnövelési lehetőségek innovatív megoldásokhoz kell, hogy vezessenek. A folyamatbányászat az üzleti, informatikai és hálózati folyamatok informatikai rendszerekben hagyott digitális lábnyomára építve képes teljeskörű és valós-idejű információt és elemzést adni a folyamatokról. Ez kellő alapot nyújt a folyamatproblémák kiküszöböléséhez és a folyamati tökéletesség eléréséhez.

A Celonis® – folyamatbányász és végrehajtástámogató rendszere azonban túlmegy a folyamatok elemzésén is. A pontos folyamatok bemutatásán túl mesterséges intelligencia képességeire alapozva a problémafeltárás és megoldás részévé is tud válni, – akár a folyamatokba való aktív beavatkozás eszközével is élve.

Webináriumunkon nemcsak a Celonis® eszköz képességeit mutattuk be részletesen, de beszélgettünk eddigi jelentős nagyvállalati tapasztalatainkról is, ahol kritikus üzleti folyamatok és a hozzá kapcsolódó rendszerek átvilágításával segítettük a hatékonyabb üzleti támogatás kialakítását.

Ha érdekel, hogy mire képes még a folyamatbányász technológia, nézd meg a többi webináriumunkat is.

Megosztom

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)