Celonis® folyamatbányászat a pénzügyi szférában és a bankszektorban – Ingyenes webinárium

 

Ezúton szeretnénk meghívni a Vialto Consulting ingyenes webináriumára, amelyet 2021. december 2-án, 11:00 – 12:00 óra között tartunk meg. Az esemény során a folyamatbányászat innovatív megoldásait mutatjuk be, illetve ezek alkalmazási lehetőségeit specifikusan a bankszektorban és a pénzügyi szférában.

 

Az esemény részletes leírása:

Ahhoz, hogy a XXI. század harmadik évtizedében a bankok és pénzügyi szolgáltatók eredményesen és sikeresen tudják felvenni a versenyt az egyre inkább kiélezett és egyre több innovatív szereplővel tarkított piaci versenyhelyzetben, – már nem elég elfogadhatóan jó folyamatokat nyújtani az ügyfeleknek. A folyamatoknak tökéletesnek, vagy legalább közel tökéletesnek kell lenniük.

Az éles versenyhelyzet innovatív megoldásokhoz kell, hogy vezessen. A folyamatbányászat a folyamatok informatikai rendszerekben hagyott digitális lábnyomára építve képes teljeskörű és valós-idejű információt és elemzést adni a tényleges üzleti folyamatokról. Ez kellő alapot nyújt a folyamatproblémák kiküszöböléséhez és a folyamati tökéletesség eléréséhez. 

A Celonis® – folyamatbányász és végrehajtástámogató rendszere azonban túlmegy a folyamatok elemzésén is. A pontos folyamatok bemutatásán túl mesterséges intelligencia képességeire alapozva a problémafeltárás és megoldás részévé is tud válni, – akár a folyamatokba való aktív beavatkozás eszközével is élve.

Hogy ez hogyan történik, és hogyan lehet kihasználni a Celonis® képességeit a mai banki és pénzintézeti környezetben, – erről szól a december 2-én tartandó ingyenes webináriumunk. Az októberben tartott eseményünk után ez alkalommal mélyebben is feltárjuk a Celonis® képességeit és banki- pénzpiaci alkalmazási lehetőségeit.

 

A további információkat hamarosan a Vialto Consulting LinkedInes eseményénél tesszük közzé.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött.

Megosztás

Scroll to Top

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)