Hogyan tehetjük radikálisan hatékonyabbá a hitelezési folyamatunkat? – Ingyenes webinárium

Miért fontos a precíz mérés és hogyan segít ebben a folyamatbányászat?

 

A banki hitelezés legfőbb kihívása a folyamat felgyorsítása. Aki ebben a versenyben élre tör, óriási előnyre tesz szert az ügyfelek megnyerésében. Ingyenes webináriumunkon egyrészt áttekintjük, miért fontos ehhez a folyamatok pontos mérése, másrészt megnézzük, milyen nehézségeket kell leküzdeni ennek megvalósításához. Végül bemutatjuk, hogy a nehézségek leküzdésében és a folyamat megjavításában hogyan segít az új és innovatív folyamatelemző és automatizációs módszer – a folyamatbányászat.

 

Az esemény időpontja: 2020. október 21., 11:00-12:00

 

11:00-11:20

Miért fontos, hogy hogyan (megfelelően) mérjük az átfutási időket? 
Kovács Gyula, hitelezési folyamatelemző előadása

A hitelezési folyamatban az ügyelek megnyerésének egyik legfontosabb feltétele a gyorsaság. Aki ebben lemarad versenytársaival szemben, egyre romló ügyfélkonverziós arányokra kell felkészülnie. Ezt elkerülni a folyamatok átfutási idejének menedzselésével, csökkentésével tudjuk, ehhez pedig megfelelően kell mérnünk. Kiemelt fontosságú a jóváhagyásig (TTY – Time-to-Yes) és folyósításig (TTC – Time-to-Cash) eltelt idő.  Elsőre egyszerűnek tűnhet a mérésük, mégis a bankok többsége nem rendelkezik teljes és korrekt képpel ezekről az átfutási időkről. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen adatokat használunk fel, pontosan hogyan definiáljuk a mutatókat és ezeket hogyan értelmezzük.

Az előadásban megosztunk számos tippet, gyakorlatias fogást a folyamatok korrekt mérésére vonatkozóan. 

 

11:20-12:00

Hogyan segít a folyamatbányászat a hitelezési folyamat rendberakásában?
Lengyel Csaba, Vialto Consulting partner, folyamatbányászat üzletágvezető előadása

A hitelezési (és más banki) folyamatok mérésére, a javítási potenciálok felfedésére és kiaknázására a folyamatbányászat kínálja a leghatékonyabb megoldást. A mai banki informatikai megoldásokban megtaláljuk a folyamatok fontos lépéseinek digitális lábnyomait. Ezeket korszerű folyamatbányászati szoftver segítségével követve lehetőség nyílik a folyamatok precíz mérésének megvalósítására, továbbá rendkívül gyors, hatékony és tényszerű elemzésére, de a folyamati problémák és folyamati fennakadások hatékony megoldására is.

A webinárium során bemutatjuk egy folyamatbányászati szoftver működését élőben, továbbá azt, hogy ez az eszköz hogyan valósítja meg a hitelezési folyamat precíz és korrekt mérését, valamint a működés problémáinak felderítését és megoldását – végső soron hogyan segít hozzá egy gyors, hatékony és eredményes hitelezési folyamat megvalósításához.


További információkat az esemény leírásánál találsz. 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött.


Megosztás

Scroll to Top

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)