Az ITB Club KIOSK-ban megrendezett szezonnyitó reggelijén a Vialto Consulting és a folyamatbányászat állt a fókuszban. A szakmai prezentáció után a Celonis interaktív demójával ismerkedhettek meg a tagok, majd izgalmas Kérdezz – Felelek következett!

Ma már minden üzleti folyamat informatikai rendszerek által támogatott, így az egyes lépésekben ott van a folyamat digitális lábnyoma. Ezek a nyomok kinyerhetők a rendszerekből, a folyamaton végigfutó ügyek azonosítóinak és az egyes lépések időbélyegeinek segítségével összefűzhető minden ügy teljes lefutása. Pontosan ezt teszik a folyamatbányász eszközök. Felmérik, elemzik, majd vizuálisan megjelenítik a jelenlegi működést, így a szervezet gyorsabban, kevesebb erőfordítással és teljes körűen képes a jelenlegi állapot felmérését elvégezni és ezzel a teljes működést transzparenssé tenni.

Az eseményről az IT Business a legfrissebb számában 4 oldalas cikk jelent meg, „Röntgenkép a vállalati működésről” címmel. A folyamatok bányászása nem csak, hogy gyors és időt spórol, de ennek következtében az erőforrások optimálisabb kihasználását is lehetővé teszi. Sok más egyéb előny mellett az is elérhetővé válik, hogy olyan részleteket is megismerjenek a vállalatok vezetői, ami eddig elképzelhetetlen lett volna folyamatbányász szoftvermegoldás nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Webináriumok - Ügyfél események

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Kérjük adja meg nevét és céges e-mail címét!
Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webináriumhoz szükséges megtekintési linket.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliatkozás
Hozzájárulás(Kötelező)