Csajagi_Sandor

CSAJÁGI SÁNDOR

Tanácsadó

Első diplomámat 2009-ben szereztem biztonságpolitikai szakértőként, illetve ezzel párhuzamosan elvégeztem egy két éves intézményi kommunikációs képzést. Ezt követően a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy- és Számvitel Főiskolai karán folytattam tanulmányaimat statisztikus elemző szakon. Már a főiskolán is közel álltak hozzám a gazdasági adatok elemzésével, adatbányászattal, az üzleti folyamatok és erőforrások optimalizálásával, az operációkutatással, illetve a teljesítmény- és erőforrás kontrollinggal kapcsolatos témák és feladatok.
A főiskolai képzés mellett fontosnak tartottam a gyakorlati tapasztalat megszerzését, ezért 2011-ben munkát vállaltam a CIB Bank telefonos ügyfélszolgálatán, ahol hitel- és lízing termékek utógondozásával és értékesítésével foglalkoztam.

2014-től a karrieremet az Erste Banknál folytattam, mint workout menedzser. Kezdetben követelések értékesítésével foglalkoztam, majd az backoffice területen belül iktatási és dokumentumkezelési terület vezetését bízták rám. Itt lehetőségem volt két jelentős informatikai projektben aktívan részt venni: üzleti projektvezetőként egy digitális irattár kialakítását koordináltam, illetve ezzel párhuzamosan bevezetésre került a workout backoffice folyamatokat támogató új banki alkalmazás, amelyben az üzleti igényspecifikációk, folyamatábrák, adatkapcsolati ábrák összeállítása, majd később a területem vonatkozásában a tesztelés megszervezése és dokumentálása volt a fő felelősségem.
A két projekt közel hozta számomra a banki informatika világát, ezért 2015-ben megpályáztam egy szolgáltatás menedzseri pozíciót a DOM-P Zrt-nél, amely az FHB Bank informatikai kiszolgálása mellett a takarékszövetkezeti szektorban Egységes Informatikai Rendszer bevezetésének megbízott projekt cége volt. Közel 2 évig foglalkoztam banki és telekommunikációs szolgáltatás kezelésével, kapcsolódó szerződéskötésekkel, SLA menedzsmenttel, illetve ITIL folyamatok kialakításával és fejlesztésével.

2017-től csatlakoztam a cég kontrolling csapatához, ahol kamatoztathattam a szolgáltatás menedzserként szerzett ITSM ismereteimet, másrészt nagy hasznát vehettem a pénzügyi tanulmányaimnak. Szolgáltatások árazásával, cashflow tervezéssel, beruházás tervezéssel kapcsolatos feladatokat láttam el, illetve a cég vezetése rám bízta egy kiemelt jelentőségű Európai Uniós pályázat elszámolásával kapcsolatos koordinációs feladatokat is.

2018-tól IT tanácsadóként a cég CIO-jának munkáját támogattam folyamatfejlesztési és reorganizációs projektekben, kiemelt auditokban, illetve az Azonnali Fizetési Rendszer bevezetésével kapcsolatos pénzügyi és szolgáltatásmenedzsment folyamatok végrehajtásában.

2019 elejétől a cégen belül én lettem a kapacitásmenedzsment és szolgáltatás menedzsment terület szakmai vezetője, ahol a fő felelősségem a licence és emberi erőforrás kapacitások menedzselésével, tervezésével és visszamérésével, illetve szolgáltatás menedzsment oldalról a szolgáltatások életciklusmenedzsmentjével, az SLA menedzsmenttel, az ITSM folyamatok fejlesztésével, a szolgáltatás katalógus és szolgáltatás lapok karban tartásával összefüggő feladatok koordinálása és a szakmai területek vezetése volt.

2020 elején egy transzformációs projekt során találkoztam először a Vialtoval, és a mai napig szívesen emlékszem az ottani közös munkára. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy év végén senior IT tanácsadóként örömmel csatlakoztam én is a cég tanácsadói csapatához, ahol azóta is töretlen lelkesedéssel dolgozom.

Szeretem a tanácsadói munka változatosságát és kihívásait, a folyamatos fejlődés és megújulás lehetőségét.

Szabadidőmben legszívesebben baráti túrázással és kerékpározással kapcsolódóm ki.

 

  •  
Scroll to Top

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)