CIB szervezeti hatékonyság,
folyamat- és projektmenedzsment módszertanok

Projekt, program és portfólió menedzsment

Projekt összefoglaló

Ügyfél

CIB Bank

Iparág

Bank szektor

Vialto szerepe

Tanácsadás

Projekt leírás

A CIB Bank Zrt. a magyar pénzügyi szektor változásaira reagálva és a bank hatékonyságát növelendő létrehozott egy új divíziót, a Szervezeti Változás és Hatékonyság Menedzsmentet. Az új divízió központosítottan menedzseli a banki folyamatokat, a szervezeti kapacitáskihasználtságot, valamint a projekt portfóliót.

Projekt megoldás

Kihívás

A projekt az új divízió működésének, folyamatainak kialakítását tűzte ki céljául. Ezen belül cél a szervezeti forma, az irányítás fórumainak, folyamatainak, rendszereinek definiálása, a működtetés módszertanainak kialakítása, valamint az implementáció tervezése és megvalósítása. A projekt során a Vialto kidolgozta az egész bankot átfogó és kifejezetten a bank igényeire és működésére szabott folyamatmenedzsment és projektmenedzsment módszertanokat, továbbá általánosan elfogadott és egyértelmű felelősségi köröket definiált és támogatást nyújtott a módszertan bevezetésében.

Megvalósítás

A projekt az új divízió működésének, folyamatainak kialakítását tűzte ki céljául. Ezen belül cél a szervezeti forma, az irányítás fórumainak, folyamatainak, rendszereinek definiálása, a működtetés módszertanainak kialakítása, valamint az implementáció tervezése és megvalósítása.

Eredmény

A projekt során a Vialto kidolgozta az egész bankot átfogó és kifejezetten a bank igényeire és működésére szabott folyamatmenedzsment és projektmenedzsment módszertanokat, továbbá általánosan elfogadott és egyértelmű felelősségi köröket definiált és támogatást nyújtott a módszertan bevezetésében.
Dolgozzunk együtt vállalata sikerén!

További esettanulmányok

Scroll to Top

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Kérjük, add meg email címedet a tartalom letöltéséhez!

Webinárium megtekintése és tanulmány letöltése

A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Az űrlap kitöltése után e-mailben küldjük ki a webinárium linkjét és a tanulmányt.

Webinár - A folyamatmenedzsment helyzete a hazai nagyvállalatoknál

Név(Kötelező)
Kérjük céges e-mail címet használjon!
Hírlevélre feliratkozás
Hozzájárulás(Kötelező)