Magyar English

„Партнерска конференција

Партнерска конференција 2013
Како спонзори и професионални партнери на Партнерската ЦЕЕ, Виалто имаше активна улога во организиарањето и изведувањето на овој настан.Дата: 30-31 Мај 2013Локација: Гранада Хотел, Кечкемет, УнгаријаГлавни точки:

·         Клучните играчи од заедницата заитнересирана за односи со потрошувачи се сретнаа на конференцијата
·         Повеќе од 30 професионални модули во динамична структура и диверсифицирани работни модови
·         Интерактивно процесирање на современи и интересни теми, добивајќи увид во интернационални трендови, главни предизвици, професионални и технички новости за менаџирање на искуствата на потрошувачите, со интернационални спикери (на пример: позиционирање на Унгарскиот ЦЦ пазар, Истражување и мерење на задоволството на потрошувачите, „анатомија„ на искуствата на потрошувачите, Б2Б, Б2Ц Услуга на потрошувачот, тајни на облак технологија)
·         Лидери на наши интернационални партнери во оперативен развој насочен кон потрошувачот беа исто така помеѓу спикерите (Ханс Јурген Шмолке, Metrinomics GmbH(Германија), ЦЕО – Истражувачки методи и трендови, Владимир Димитров, PRISM Consulting (Велика Британија), Лтд. Директор: Подобрувајќи ја ефикасноста во услугата на потрошувачот со интеграција на предната и задната канцеларија)
·         Чаба Ленгел, генерален директор на Виалто Консултинг, ја модерираше панел дискусијата наречена „Личността и искуството на потрошувачот”, конверзирајќи за практични искуства на лидери одговорни за односи со потрошувачи.
Ве молиме погледнете повеќе информации и програмата на овој линк.
http://www.partneringce.com/en/conference/