English Македонски

Együttműködés az AIESEC Magyarországgal

 

Az AIESEC egy nemzetközi, fiataloknak szóló szervezet, amely lehetőséget ad a világ 110 országának felsőoktatásában tanuló hallgatóknak, hogy felfedezzék és fejlesszék a bennük rejlő képességeket, készségeket. Lehetővé teszi, hogy találkozzanak egymással és olyan projektekben vegyenek részt, amelyek pozitív hatással tudnak lenni a gazdaságra és a társadalomra.

Célunk, hogy szakmai tudásunkkal támogassuk a feltörekvő generáció legtehetségesebb tagjait, ezért az AIESEC Magyarország partnereként a Vialto 2008 óta támogatja a szervezet munkáját a lehető legkülönfélébb módokon. Az utóbbi évek együttműködéséből kiemelkedik a 2015-ös jövőkép, stratégia és működési alapelvek kialakításának támogatása, de részt vettünk készség- és tudásfejlesztő eseményeken többek között CRM, értékesítés, kommunikáció és változásmenedzsment témában, illetve tanácsadói testületben is, melynek célja az informatikára fókuszáló projektek támogatása volt.

Bízunk benne, hogy sikeres együttműködésünknek köszönhetően mind többen kapnak kedvet ahhoz, hogy kipróbálják magukat a tanácsadói életben, mivel tapasztalatunk szerint az lehet sikeres ebben a szakmában, aki nyitott, lelkes és érdeklődik a különböző kultúrák, illetve a külföldi munkavégzés iránt.

Meggyőződésünk, hogy érdemes invesztálni a fiatalok szakmai képzésébe és az AIESEC által képviselt cél támogatásába, ezért reméljük, hogy következő években is hasonlóan sikeres együttműködést valósíthatunk meg.