Magyar English

Зошто е добро да ни се придружите?

Како динамично развојна компанија Vialto Consulting цели кон подобрување на ефикасноста, способноститеи конкурентноста. Вратите ни се секогаш отворени за талентирани колеги кои сакаат да ни се придружат за да ги постигнеме нашите цели.

Зошто е добро да ни се придружите?

...пред се, тимот и компанијата се млади, па затоа

  • имате прилика да учествувате во континуиран развој на млада компанија,
  • нема да ја започнете вашата кариера само како мал дел од голема машина, туку Вашиот професионален развој ќе биде континуирано поддржуван;

...второ, Vialto Consulting е компанија која е основана од професионалци со значително, главно интернационално искуство (5-15 години), па затоа

  • можете да научите многу,
  • има интересни проекти,
  • имаме одлична шанса да бидеме едни од најзначајните играчи на Унгарскиот пазар на консалтинг во наредните две години.

...трето, ние ја сметаме Vialto Consulting, како комапнија која се базира на вредности, а воедно сакаме и да ја подобриме. Би сакале да изградиме компанија која е јака поради задоволството на значајната работа и довербата еден кон друг. Во таква компанија:

  • има пријатна атмосфета;
  • веруваме еден во друг;
  • континуирано се подобруваме себеси и меѓусебно.