Magyar English

Кого бараме?

Specific positions

 

Деловен консалтинг

 • Сениор консултант за менаџмент и информатичка технологија - професионалци со барем 5 години професионално консалтинг искуство во полето на менаџмент и/или информатичка технологија
 • Помлад консултант за информатичка технологија - за дипломирани или професионалци со неколку годишно искуство, пред се кандидати со диплома во полето на информатичка технологија
 • Помлад консултант за менаџмент консалтинг - за дипмомирани или професионалци со неколку годишно искуство, пред се кандидати со диплома во полето на економијата
 • Почетник во деловно советување - почетничка програма, со поддршка за труд - главно универзитетски студенти во 4-та или 5-та академска година;

 

Доколку...

 • сте подготвени да се испробате себеси во полето на информатичката технологија или деловно советување
 • сте отворени и љубопитни
 • имате ефикасни комуникациски способности
 • сакате да размислувате креативно
 • сакате да се здобиете со нови искуства и сакате да учите од професионалци
 • имате одлични способности за решавање на проблеми
 • имате одлично познавање на Англискиот јазик (познавање на други јазици е предност)
 • и пред се: сакате да го користите мозокот (умот)...

придружете се на Vialto Consulting тимот!

Испратете го вашето и кратко мотивационо писмо на hr@vialto.hu. Доколку имате прашања за процесот на селекција на кандидатите, контактирајте не на горенаведената e-mail адреса.

Ако сте заинтересирани за соработка со нас на нашите интернационални прокети, Ве молиме проверете ги моменталните отворени позиции тука.