English Македонски

XVIII. Vezérigazgató Találkozó

Röjtökmuzsaj, 2009. szeptember 30. - október 2.

 

A konferencián EZÜST-fokozatú támogatóként jelentünk meg, ahol szakértő kollégánk az Infokommunikáció 2009 kerekasztal-beszélgetés moderátoraként olyan kérdéseket feszegetett a részvevő piaci szereplők között, melyekből megismerhettük a válság hatására kialakult legmagasabb prioritású feladatokat, azt, hogy milyen lehetőségeket rejt magában az amúgy negatív csengésű esemény, illetve, milyen módon kerültek/kerülnek felmérésre a kockázatok és azok minimalizálása.

A telekommunikációs, infokommunikációs ipar vezetői a válság iparági és általános tapasztalatairól beszélgettek. A konferencián elhangzott értékes gondolatok összefoglalóját, illetve a kerekasztal beszélgetés kapcsán készült interjúk felvételeit itt tekinthetik meg két részben:

 

 

A Vialto nagy szakmai múlttal rendelkező kollégái jelentős tapasztalattal rendelkeznek gyakorlatban megvalósítható stratégiák kidolgozásában, üzleti hatások elemzésében, kockázatelemzés készítésében. Folyamatfelmérést, helyzetelemzést követően gyorsan azonosíthatók a prioritást élvező feladatok, melyek felismerését követően egy lépéssel távolabb kerülhetünk a válságtól. A válság feladathalmazzá alakítását követően akár lehetőségek felbukkanásával is számolhatunk, melyek felkutatásában tudunk segíteni ügyfeleinknek.